Share

Over Roda support

Roda Support -supporter van werk!- profileert zich als uitzendorganisatie rondom Roda JC waarbij de koempelmentaliteit centraal staat. Eerlijk, betrouwbaar en samenhorigheid behoren tot de vaste elementen van deze organisatie.

De initiatiefnemers hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring binnen het commerciële bedrijfsleven en ondernemerschap. Roda Support is ontstaan uit de passie voor maatschappelijk ondernemerschap én Roda JC.

Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit streven heeft Roda Support vertaald in een transparante klantvriendelijke organisatie die kwaliteit van zijn dienstverlening en klanttevredenheid voorop stelt.

Roda Support staat midden in de samenleving. Ondernemen met het oog voor de omgeving vinden wij daarom bijzonder belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

De organisatie gaat uitzendkrachten plaatsen bij alle bedrijven en instellingen die Roda JC een warm hart toedragen. Uitzendkrachten die voor een groot gedeelte bestaan uit supporters van de club.
Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan Roda JC. Zo kunnen supporters aan de slag, krijgen sponsoren hun personeel, regelt Roda Support dit alles perfect en vaart de club er ook nog eens wel bij.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.